Dakwerken Wilrijk - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

Jero Dak en Schoorsteentechniek lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Wilrijk via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Wilrijk:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Wilrijk nodig?

Dakwerker Jeremy

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Jeremy van Jero Dak en Schoorsteentechniek. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Samen met mijn team zijn wij volledig gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en vernieuwen van jouw dak. Betrokkenheid en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wist je dat wij 24/7 bereikbaar zijn?

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Al je dakwerken in Wilrijk

Op DakPro vind je alleen maar erkende aangesloten dakwerkers, waarbij we ook één aangesloten dakwerker hebben voor al je dakwerken in Wilrijk. Zo hoeft de desbetreffende dakwerker nooit ver te reizen en blijven de kosten voor jou als klant ook relatief laag. Ook zorgt het ervoor dat de aangesloten dakwerker snel herstellingen kan uitvoeren; reparaties vinden dan ook binnen 24 uur plaats. Dat zorgt ervoor dat je dak zo veel mogelijk behouden blijft in het geval van schade.

Verschillende soorten dakwerken

Je kunt terecht voor verschillende soorten dakwerken in Wilrijk. Hieronder vind je een opsomming van werkzaamheden waar je aan kunt denken. Daarnaast kun je ook denken aan spoed. Dit wil zeggen dat de dakwerker altijd, dus ook in het weekend, bereikbaar is.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking laten plaatsen?

Afhankelijk van wat je wilt voor je dak en woning, kun je gaan voor de dakbedekking die jij voor ogen hebt. Niet alleen als het gaat om een nieuwe woning. Dakbedekking kan namelijk vanwege schade van buitenaf of verstreken levensduur aan vervanging toe zijn. Bitumen dakbedekking, wat gemaakt is van teer en toepasbaar is op platte daken, gaat bijvoorbeeld circa 30 jaar mee (mits het goed onderhouden wordt). Bij schuine daken worden vaak dakpannen ingezet, maar ook daarin zijn er verschillen in levensduur. Zo gaan bijvoorbeeld betonnen dakpannen circa 40 jaar mee, terwijl keramische dakpannen maar liefst 100 jaar meekunnen.

Dakisolatie in Wilrijk

Dakisolatie is ook een mogelijkheid als het gaat om dakwerken in Wilrijk. Je kunt hierbij denken aan het aanbrengen van een extra isolatielaag of het überhaupt isoleren van je dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat je woning niet alleen beter beschermd is tegen geluid, maar het zorgt ervoor dat de binnentemperatuur veel aangenamer wordt wegens een natuurlijke temperatuurregulatie.

Dakrenovatie in Wilrijk

De kosten omtrent dakrenovatie zijn onder andere afhankelijk van de aard en grootte van je klus. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een nieuw dak, het vervangen van je dakbedekking of het isoleren van je dak. Voel je vrij om in overleg met de lokale aangesloten dakwerker te bespreken wat je precies voor ogen hebt voor het ontvangen van advies op maat.

Dakgoten laten onderhoud of plaatsen?

Een dakgoot is een cruciaal onderdeel van je dak en woning. Zonder een dakgoot, zou regenwater op een directe wijze vanaf het dak aflopen, waardoor er makkelijk lekkages of plasjes ontstaan. Het is ook belangrijk dat je dakgoot goed functioneert. Om problemen te voorkomen, kun je het beste je dakgoot minimaal een keer in het jaar laten reinigen; ook voor dergelijke dakwerken in Wilrijk kun je de aangesloten dakwerker op DakPro benaderen. 

Waarom de keuze voor een dakwerker in Wilrijk?

Bij DakPro ben je van harte welkom voor al je dakwerken in Wilrijk. Voor iedere Vlaamse regio hebben we een (erkende en gekwalificeerde) aangesloten dakwerker voor je klaarstaan. Aarzel niet om informatie in te winnen via telefonisch contact of door een vrijblijvende en gratis offerte aan te vragen.  

DakPro Sidebar

Bel Jeremy voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Jeremy. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 03 808 28 52.

Dakwerken Wilrijk

Gratis je dak in Wilrijk laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Wilrijk staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het Wilrijk-centrum, Waarloos, Wilrijk-Kazerne, Lint en Sint-Rita.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Jeremy

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Jero Dak en Schoorsteentechniek
Ondernemingsnummer: 86693166

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.