Dakwerken Mortsel - Schakel direct een top dakwerker in voor grote en kleine dakwerken in regio Mortsel

Bij DakPro vind je een dakwerker in jouw buurt gespecialiseerd in dakisolatie en meer, ook voor dringende herstellingen als stormschade.

24/7 bereikbaar

DakPro in Mortsel:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Mortsel nodig?

Dakwerker Jeremy

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Jeremy van Jero Dak en Schoorsteentechniek. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Samen met mijn team zijn wij volledig gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en vernieuwen van jouw dak. Betrokkenheid en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wist je dat wij 24/7 bereikbaar zijn?

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Al je dakwerken in Mortsel

Via DakPro kun je direct de aangesloten dakwerker van jouw regio inschakelen voor al je dakwerken in Mortsel. Of het nu gaat om een kleine herstelling of grote renovatie: voor een divers palet aan klussen ben je welkom. De aangesloten dakwerkers op DakPro bieden reparaties binnen 24 uur aan – zodat de schade aan je dak en woning nooit te groot wordt – en bieden daarbovenop een kwaliteitsgarantie aan.  

Verschillende soorten dakwerken

Wat betreft dakwerken in Mortsel, kun je denken aan een breed gamma aan dak gerelateerde klussen. Hieronder vind je de belangrijkste klussen die uitgevoerd kunnen worden door onze lokale aangesloten dakwerkers.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking laten plaatsen in Mortsel?

Over het algemeen genomen vind je dakpannen op Belgische woningen met schuine daken. In België vind je, wat betreft dakpannen, meestal drie verschillende soorten: de keramische dakpannen, tegelpannen en betonpannen. Binnen dezelfde dakbedekking heb je dus ook nog eens variatie. Ook kun je natuurlijk denken aan een andere soort dakbedekking voor schuine daken, zoals rieten daken, die bekend staan om hun authentieke uitstraling. Voor platte daken wordt vaak Bitumen (ook wel roofing genoemd), EPDM of groendaken ingezet. Mocht je hier meer over willen weten – en met name wat past bij jouw type dak en wensen – schroom dan niet om advies in te winnen bij de aangesloten lokale dakwerker op DakPro.

Dakisolatie in Mortsel en omgeving

Wat betreft dakisolatie, ben je ook voor zulke dakwerken in Mortsel welkom. Dakisolatie zorgt niet alleen voor meer woongenot – omdat je woning in de zomer koeler blijft en in de winter juist warmer – maar het verlaagt ook je financiële kosten. Niet alleen gaat je energierekening hierdoor omlaag, maar het zorgt er ook voor dat de vastgoedwaarde van je woning omhoog gaat. De voordelen bestaan uit verschillende lagen. Immers, daarbovenop draag je automatisch bij aan meer duurzaamheid en geniet je ook nog eens van betere geluidsisolatie.

Dakrenovatie in Mortsel

Bij dakrenovatie kun je aan verschillende aspecten denken. Het kan bijvoorbeeld gaan om het aanbrengen van een extra isolatielaag door het toepassen van een extra laag dakbedekking over je oude dakbedekking. Echter kan het ook gaan om het veranderen van de uitstraling van je woning. Wat de reden en uitvoering ook zal zijn, de aangesloten lokale dakwerker denkt graag met je mee.

Dakgoten laten onderhoud of plaatsen?

Bij dakgoten kun je denken aan verschillende materiaalsoorten, zoals een dakgoot gemaakt van PVC, aluminium of zink. Ook kun je denken aan verschillende vormen: zoals een bakgoot (de veelvoorkomende dakgoot met een rechthoekige vorm) of mastgoot (wat herkenbaar is aan de ronde vorm). Afhankelijk van welke stijl je graag wilt hebben en technische wensen – een mastgoot is bijvoorbeeld flexibeler dan een bakgoot – kun je gaan voor een bepaald type dakgoot. Ook voor zulke dakwerken in Mortsel kun je terecht bij de aangesloten lokale dakwerker

Waarom de keuze voor een dakwerker in Mortsel?

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en snelle uitvoering van al je dakwerken in Mortsel, dan is de aangesloten dakwerker op DakPro de ultieme oplossing. Met een kwaliteitsgarantie en razendsnelle reparatie, kun je rekenen op een goede service en uitstekende uitvoering van de klus.  

DakPro Sidebar

Bel Jeremy voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Jeremy. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 03 808 28 52.

Dakwerken Mortsel

Gratis je dak in Mortsel laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Mortsel staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het centrum, Sint-Jozef, Mortsel-dorp, FORT 4, Hof van Rieth, Oude-God, Gevaert en Dieseghem.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Jeremy

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Jero Dak en Schoorsteentechniek
Ondernemingsnummer: 86693166

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.