Over ons

Ben je op zoek naar een dakwerker? Dan ben je bij DakPro aan het juiste adres. Wij zijn een landelijk dakwerken platform in België, opgezet om ervoor te zorgen dat jij snel in contact komt met een dakwerker. Zo kan je dakprobleem direct worden opgelost. Bij ons vind je overal in Vlaanderen een lokale dakwerker. Dit komt omdat er veel dakwerkers aangesloten zijn bij ons. Het voordeel hiervan is dat de lokale dakwerker direct voor jou klaarstaat.

Waarvoor kun je de aangesloten dakwerkers inschakelen?

De aangesloten dakwerkers van DakPro zijn beschikbaar voor alle dakwerkzaamheden:

De dakwerkers zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van renovaties aan het dak. Maar ze zijn ook bereikbaar voor het vervangen of aanleggen van daken, dakkapellen en dakgoten. Daarnaast beschikken ze over een ruime ervaring in dakisolatie. De expertise van de dakwerkers zorgt ervoor dat jij altijd verzekerd bent van een mooi dak mét juiste afwerking.

De dakwerkers aangesloten bij DakPro hebben daarnaast een spoedservice, waarbij ze 7 dagen op 7 bereikbaar voor jou zijn. Zo kun je dus altijd bellen als het jou uitkomt en dus ook bij spoed.

Wil je meer informatie?

De dakwerkers gaan bij alle klussen voor een professionele uitvoering. Ze werken daarbij met de beste materialen en werken alles netjes af. Zo ben jij verzekerd van een dak in topconditie. Heb jij vragen of opmerkingen? Voor meer informatie kun je contact met een aangesloten dakwerker of DakPro opnemen.

Vind een dakwerker in uw regio.