Dakwerken Kontich - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

Jero Dak en Schoorsteentechniek lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Kontich via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Kontich:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Kontich nodig?

Dakwerker Jeremy

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Jeremy van Jero Dak en Schoorsteentechniek. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Samen met mijn team zijn wij volledig gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en vernieuwen van jouw dak. Betrokkenheid en vakkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Wist je dat wij 24/7 bereikbaar zijn?

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Al je dakwerken in Kontich

Op zoek naar een kwalitatieve uitvoering van al je dakwerken in Kontich? Zoek dan niet verder. Op DakPro vind je de beste aangesloten dakwerkers voor verschillende regio’s in België. Met een razendsnelle reparatie binnen 24 uur en een groot portfolio aan tevreden klanten, kun je zeker zijn van kwaliteit en snelheid vanuit de aangesloten dakwerkers.

Verschillende soorten dakwerken

Voor verschillende soorten dakwerken in Kontich kun je terecht bij de lokale aangesloten dakwerker op DakPro. Je kunt de desbetreffende dakwerker inzetten voor een breed gamma aan werkzaamheden rondom je dak.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking laten plaatsen?

De keuze voor je dakbedekking ligt onder andere aan je type dak. Het is niet alleen een tweedeling tussen platte en hellende daken. Je kan ook te maken hebben met daken die een lichte helling hebben; bij dergelijke daken kun je gaan voor dezelfde dakbedekking die ook geschikt is voor platte daken (denk bijvoorbeeld aan EPDM). Door het doorgeven van de specificaties van je dak, kan de dakwerker gepersonaliseerd advies aan je geven.

Dakisolatie in Kontich

Onder dakwerken in Kontich valt ook het aanbrengen van (extra) dakisolatie van binnenuit (ook wel een ‘koud dak’) of van buitenaf (oftewel een ‘warm dak’). Bij een plat dak heb je ook de extra optie van een ‘omgekeerd dak’; je kan dit zien als een andere vorm van een warm dak. De isolatie wordt dan ook van buitenaf gedaan, maar de isolatie bij een omgekeerd dak wordt geplaatst boven je dakbedekking (normaal gesproken wordt er een isolatielaag onder je dakbedekking geplaatst). Mocht je het moeilijk vinden om tot een keuze te komen, voel je dan vrij om (technisch) advies in te winnen vanuit de dakwerker die met plezier en zorgvuldigheid de klus voor je zal uitvoeren.

Dakrenovatie in Kontich

Met de verschillende weersomstandigheden in België, heeft je dak het niet makkelijk. Schroom daarom ook niet om na te denken over renoveren. Wat betreft dakwerken in Kontich, kun je ook denken aan dakrenovatie. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vervangen van je huidige dakbedekking of het plaatsen van allerlei extra’s zoals een verruimend dakkapel of energiebesparende zonnepanelen.

Dakgoten laten onderhoud of plaatsen?

Of het nu gaat om een aluminium-, pvc-, koperen of zinken dakgoot, vergeet nooit om ook aandacht te besteden aan je dakgoot. Niet alleen bladeren, maar ook bijvoorbeeld mos en zand zijn vaak redenen van een verstopte dakgoot. Schroom niet om de lokale dakwerker in te zetten voor zulke dakwerken in Kontich.

Waarom de keuze voor een dakwerker in Kontich?

Onze aangesloten dakwerkers zijn keer op keer betrouwbaar gebleken voor verschillende werkzaamheden omtrent je dak. Van kleine herstellingen tot aan complete renovaties; onze aangesloten dakwerkers hebben oog voor detail om een goede uitvoering van werkzaamheden te garanderen. Niet voor niets bieden onze aangesloten dakwerkers ook een garantie op alle werkzaamheden aan, waardoor je niet over de kwaliteit hoeft te twijfelen.

DakPro Sidebar

Bel Jeremy voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Jeremy. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 03 808 28 52.

dakwerken Kontich

Gratis je dak in Kontich laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Kontich staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het Kontich-centrum, Waarloos, Kontich-Kazerne, Lint en Sint-Rita.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Jeremy

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Jero Dak en Schoorsteentechniek
Ondernemingsnummer: 86693166

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.