Dakwerken Merelbeke - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

Dakcentraal lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Merelbeke via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Merelbeke:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Merelbeke nodig?

Dakwerker Timothy

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Timothy van Van Kilsdonk dakwerken. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Wij zijn steeds bezig met het onderhouden van goede klantrelaties. Dit doen we door jou een gepersonaliseerde belevenis te geven. Bij ons is de klant altijd koning. Jij kunt op ons rekenen door jarenlange ervaring en vakkundigheid.

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Voor al je dakwerken in Merelbeke

DakPro is een onafhankelijk platform met aangesloten dakwerkers, ook voor al je dakwerken in Merelbeke. Met de vele tevreden klanten, een 24/7 spoedservice voor zowel doordeweekse dagen als in het weekend, efficiënte reparaties binnen 24 uur, maar ook de kwaliteitsgarantie vanuit de lokale aangesloten dakwerker, kun je zeker zijn van een razendsnelle en kwalitatief hoogstaande uitvoering van de klus die jij voor ogen hebt.

Verschillende soorten dakwerken

In dit onderdeel vind je, ter inspiratie en informatie, meer details over waar je de lokale dakwerker voor kunt inzetten. Met aangesloten dakwerkers in verschillende Vlaamse regio’s, zijn we Merelbeke niet vergeten. Hieronder vind je een beknopt overzicht van de verschillende soorten dakwerken in Merelbeke.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in Merelbeke

Dakleer (ook wel Bitumen genoemd), een duurzaam materiaal voor dakbedekking, wordt vaak ingezet voor platte daken. Met een relatief lange levensduur van 25 jaar en een hoge waterdichtheid, is het vrij populair. EPDM (rubber) als dakbedekking voor platte daken biedt niet alleen een waterdichte oplossing voor je dak, maar het is ook nog eens brandwerend. Verder worden met name dakpannen gebruikt als dakbedekking voor hellende daken. Het is een duurzame keuze die weinig onderhoud vereist, het biedt een lange levensduur en dakpannen kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden.

Verschillende soorten dakisolatie

Wat betreft dakwerken in Merelbeke, kun je ook terecht bij de lokale aangesloten dakwerker voor alles omtrent de isolatie van je dak. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen tussen isolatieplaten of dekens, materialen zoals glaswol of steenwol, methoden zoals isoleren van binnen of buiten. Mocht de specifieke keuze lastig zijn om te maken, dan kun je uiteraard altijd om advies vragen bij de lokale dakwerker. Hierbij zal er gepersonaliseerd advies worden gegeven, speciaal voor jouw dak.

Dakrenovatie in Merelbeke

Voor het renoveren van je dak ben je ook welkom. Hierbij kun je denken aan het renoveren van je dak wegens technische mankementen of het kan natuurlijk ook gaan om esthetische redenen waardoor je de algehele look van je dak wilt veranderen. Voor dergelijke dakwerken in Merelbeke kun je ook het beste gaan voor de aangesloten lokale dakwerker op DakPro. Met een kwaliteitsgarantie, kun je namelijk met een gerust hart de klus inboeken.

Dakgoten schoon houden

Zonder een proper dakgootsysteem, kan je dak een hoop bladeren en ander vuil oppikken, waardoor het water stagneert en overloopt. Zorg er daarom voor dat je dakgoot in goede orde is en mocht je iets signaleren, schroom dan niet om een telefoontje te plegen naar de lokale dakwerker.

Waarom de keuze voor een dakwerker in Merelbeke?

Voor al je dakwerken in Merelbeke kun je makkelijk en snel de aangesloten lokale dakwerker inschakelen via het platform DakPro. Denk hierbij niet alleen aan herstellingen aan je dak, maar ook renovaties wegens bijvoorbeeld esthetische overwegingen. De aangesloten dakwerker denkt graag met je mee in oplossingen en biedt 100% goede service en uitstekende kwaliteit aan, vandaar ook de overvloed aan tevreden klanten op DakPro.

DakPro Sidebar

Bel Timothy voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Timothy. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 09 298 10 85.

dakwerken Merelbeke

Gratis je dak in Merelbeke laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Merelbeke staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het centrum,  Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte en Schelderode.

Neem contact op met Timothy

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Van Kilsdonk dakwerken
Ondernemingsnummer: 60119357

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.