Dakwerken Kessel-Lo - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

LM Dakdekkers lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Kessel-Lo via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Kessel-Lo:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Kessel-Lo nodig?

Dakwerker Philippe

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Philippe van LM Dakdekkers. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Wij leveren top kwaliteit op het gebied van dakwerken, met ons jonge en innovatieve bedrijf. Geen klus is te groot voor ons, wij kunnen al je dromen waarmaken. Je kunt ons ook inschakelen voor een jaarlijkse dakinspectie, zo blijft deze in topconditie.

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

DakPro: voor dakwerken in Kessel-Lo

DakPro is een onafhankelijk platform waar je voor iedere Vlaamse regio gemakkelijk en snel een aangesloten dakwerker kunt benaderen. Denk hierbij aan het vrijblijvend en gratis aanvragen van een offerte of het simpelweg telefonisch benaderen van de aangesloten dakwerker. Ook voor al je dakwerken in Kessel-Lo, kun je één aangesloten lokale dakwerker vinden die uitstekende kwaliteit en service verleent.

Verschillende soorten dakwerken

Je kunt voor verschillende soorten dakwerken in Kessel-Lo hier terecht. Het is belangrijk om aandacht te blijven besteden aan je dak, zoals het verrichten van onderhoud, zodat je woning als geheel ook beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in Kessel-Lo

De keuze voor een bepaalde dakbedekking, is afhankelijk van wat je zoekt in de dakbedekking. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar materiaal met een extreem lange levensduur, dan kun je – als je een schuin dak hebt – bijvoorbeeld kiezen voor keramische dakpannen die 100 jaar meekunnen. Als je bijvoorbeeld houdt van groen, dan kun je – in het geval van een plat dak – kiezen voor een levendig groendak vol met flora en fauna. Ook kan bijvoorbeeld EPDM voor een plat dak interessant zijn, omdat de waterdichtheid uitermate hoog is doordat er geen sprake is van naden.

Je dak laten isoleren?

Onder de verschillende soorten dakwerken in Kessel-Lo, valt ook dakisolatie. Ook bij dakisolatie kun je denken aan verschillende soorten materialen. Glaswol, steenwol en EPS bieden bijvoorbeeld een erg hoge isolatiewaarde voor je woning. Dakisolatie draagt veel bij aan de isolatie in je woning. Immers, door dakisolatie is er sprake van 30% minder warmteverlies, waardoor de temperatuurregeling in je woning veel beter geregeld is en je energierekening ook omlaag gaat.

Dakrenovatie in Kessel-Lo

Of het nu gaat om een kleine of grote renovatie: ook voor zulke dakwerken in Kessel-Lo kun je de aangesloten dakwerker op DakPro benaderen. Bij dakrenovaties hoef je uiteraard niet alleen te denken aan het oplossen van technische problemen. Het kan ook zo zijn dat je vanwege esthetische redenen de uitstraling van je woning wilt veranderen – aangezien je dak ook veel invloed heeft op hoe je woning er van buitenaf uitziet.

Dakgoten repareren of laten plaatsen?

Aan de hand van dakgoten, wordt regenwater vanaf je dak gereguleerd. Zonder goed functionerende dakgoten, kan het water niet worden doorgeleid naar de regenpijp om het verder kunnen afvoeren. Als het regenwater niet goed kan worden afgevoerd, kan dit leiden tot allerlei nare en ongezonde situaties in je huishouden (denk hierbij aan schimmelvorming). 

Spoed? Kies voor de dakwerker in Kessel-Lo

Als je op zoek bent naar goede service en een propere uitvoering van je dakwerken in Kessel-Lo, dan kun je idealiter de aangesloten dakwerker op DakPro inschakelen. Reparaties worden altijd binnen 24 uur uitgevoerd; ook is er sprake van een transparante werkwijze en veel tevreden klanten die je voorgingen. 

DakPro Sidebar

Bel Philippe voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Philippe. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 078 48 23 98.

Dakwerken Kessel-Lo

Gratis je dak in Kessel-Lo laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Kessel-Lo staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het centrum, Noord en Zuid.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Philippe

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

LM Dakdekkers
Ondernemingsnummer: 0723.973.554

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.