Dakwerken Tienen - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

LM Dakdekkers lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Tienen via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Tienen:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Tienen nodig?

Dakwerker Philippe

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Philippe van LM Dakdekkers. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Wij leveren top kwaliteit op het gebied van dakwerken, met ons jonge en innovatieve bedrijf. Geen klus is te groot voor ons, wij kunnen al je dromen waarmaken. Je kunt ons ook inschakelen voor een jaarlijkse dakinspectie, zo blijft deze in topconditie.

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

DakPro: voor dakwerken in Tienen

Boek gerust via DakPro voor al je dakwerken in Tienen. Met een kwaliteitsgarantie, reparatie binnen 24 uur en veel tevreden klanten, kun je gerust de klus bij de desbetreffende dakwerker van jouw regio inboeken. Of het nu gaat om een kleine herstelling of grote renovatie aan je dak, bij DakPro vind je alleen maar de beste aangesloten dakwerkers.   

Verschillende soorten dakwerken

Bij DakPro ben je welkom voor klusjes omtrent verschillende soorten dakwerken in Tienen. Onze aangesloten dakwerkers hebben ruime ervaring in diverse taken. Hieronder vind je een beknopte opsomming van de meest belangrijke dakwerken.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in Tienen

De dakbedekking waarvoor je kiest, ligt niet alleen aan je type dak, maar ook aan jouw wensen en behoeften. Zo is EPDM dakbedekking bijvoorbeeld toepasbaar voor als je in de toekomst nog zonnepanelen op je dak wilt plaatsen. Dit terwijl zonnepanelen op rieten daken lastiger te realiseren zijn. Voel je altijd vrij om met de dakwerker te overleggen over welke dakbedekking past bij jouw toekomstplannen.

Je dak laten isoleren?

Als je op zoek bent naar meer wooncomfort, is het belangrijk om je dak goed te isoleren. Op die wijze heb je beduidend meer isolatie in je woning. De zomer voelt dan aangenamer en koeler aan, terwijl je tijdens de winter juist weer warmer blijft – omdat er minder makkelijk kou kan binnendringen in je woning. Zo blijft je energierekening ook lekker laag en draag je tegelijkertijd bij aan duurzaamheid. Meerdere vliegen in één klap.

Dakrenovatie in Tienen

Wat betreft dakwerken in Tienen, kun je ook op DakPro zoeken naar de aangesloten dakwerker voor dakrenovatie. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je dakisolatie te versterken, of je volledige dak te vernieuwen. De kosten voor dakrenovatie verschillen enorm van elkaar, afhankelijk van wat je precies wilt laten uitvoeren.

Dakgoten in Tienen

Dakgoten vormen een belangrijk onderdeel voor de afvoer van regenwater. Op die wijze voorkom je vochtproblemen in je woning, aangezien dit aan elkaar gerelateerd is. Een niet goed functionerende dakgoot kan namelijk leiden tot lekkage en vochtproblemen, en de schimmel in je woning wordt weer veroorzaakt door vochtproblemen. Wacht niet te lang als er iets aan de hand is met je dakgoot, zodat onze aangesloten dakwerker in jouw regio je gauw te hulp kan schieten. 

Waarom kiezen voor een dakwerker in Tienen?

Voor allerlei dakwerken in Tienen, kun je makkelijk en snel terecht bij de aangesloten dakwerker op DakPro. Met onze kwaliteitsgarantie, hoef je je nooit zorgen te maken omtrent de kwaliteit van het werk van de aangesloten dakwerker. Buiten ons platform heb je wél dat soort zorgen. Onze aangesloten dakwerkers zijn erkend en vakbekwaam; er wordt altijd zorgvuldig gekeken naar je wensen alvorens een handeling wordt uitgevoerd.  

DakPro Sidebar

Bel Philippe voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Philippe. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 078 48 23 98.

Dakwerken Tienen

Gratis je dak in Tienen laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Tienen staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het centrum, Bost, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Sint-Magriete-Houtem en Vissenaken.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Philippe

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

LM Dakdekkers
Ondernemingsnummer: 0723.973.554

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.