Dakwerken Diest - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

LM Dakdekkers lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Diest via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Diest:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Diest nodig?

Dakwerker Philippe

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Philippe van LM Dakdekkers. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Wij leveren top kwaliteit op het gebied van dakwerken, met ons jonge en innovatieve bedrijf. Geen klus is te groot voor ons, wij kunnen al je dromen waarmaken. Je kunt ons ook inschakelen voor een jaarlijkse dakinspectie, zo blijft deze in topconditie.

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Laat dakwerken in Diest uitvoeren

Via ons platform kun je makkelijk en snel een aangesloten dakwerker in jouw regio benaderen voor al je dakwerken in Diest. Met veel tevreden klanten, een transparante werkwijze, een 24/24 spoedservice, een kwaliteitsgarantie vanuit de aangesloten dakwerkers, kun je gerustgesteld zijn over het inplannen van een klus.

Voor verschillende dakwerken en bij spoed

Je kunt bij de aangesloten dakwerker van jouw Vlaamse regio terecht, ook als het gaat om allerlei verschillende soorten dakwerken in Diest. De dakwerker is ook 7/7 bereikbaar bij spoed. Maar wat is spoed? Bij spoed kun je denken aan een lekkage of stormschade. Hieronder vind je daarnaast de belangrijkste reguliere dakwerken waar je de desbetreffende dakwerker voor kunt inschakelen.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in Diest aan laten leggen

Dakleer, ook wel bitumen genoemd, is een veel gebruikte dakbedekking voor platte daken. Enerzijds is het duurzaam, UV-bestendig en eenvoudig te verwerken, maar anderzijds is bitumen best brandbaar. EPDM is verder bestand tegen bijna allerlei soorten invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en weersomstandigheden, maar het materiaal kan niet goed tegen chloor. Dan is EPDM als dakbedekking bijvoorbeeld een minder handige keuze als het gaat om een tuinhuis die dichtbij een zwembad staat. Zo hebben alle dakbedekkingen hun voor- en nadelen. Schroom niet om advies in te winnen bij de aangesloten dakwerker die specifiek naar jouw situatie kan kijken.

Heb je dakisolatie nodig?

Ook voor de isolatie van je dak kun je denken aan een breed gamma aan materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PIR isolatieplaten die erg goed bestand bieden tegen vocht, maar ook uitstekende thermische isolatie bieden en gemakkelijk in gebruik zijn. Ook XPS (isolatieplaten) zijn erg vochtbestendig (wat dus ook bestand biedt tegen schimmelvorming). Wel hebben XPS platen bijvoorbeeld een hogere druksterkte dan PIR isolatieplaten. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor glaswol of steenwol, die relatief flexibeler zijn dan XPS.

Laat je dak renoveren door een ervaren dakwerker

Bij dakrenovatie ligt de uitvoering van de klus aan je type dak en wensen. Voor verschillende dakwerken in Diest kun je terecht bij de aangesloten dakwerker op DakPro. Je kunt hierbij denken aan het isoleren van je dak, het aanbrengen van zonnepanelen, het compleet of gedeeltelijk vervangen van je dakbedekking en meer. Voel je vrij om de dakwerker van jouw regio te benaderen en te vragen naar de mogelijkheden.

Werkzaamheden rondom je dakgoot nodig?

Ook voor werkzaamheden rondom je dakgoot ben je meer dan welkom. Zonder dakgoten kan regenwater niet goed worden afgevoerd vanaf je dak, waardoor je – in het geval van slecht functionerende dakgoten – last kan krijgen van allerlei nare vochtproblemen (en dus ook schimmel) in je woning en schade aan je gevel. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om je dakgoten schoon te houden en te letten op eventuele verstoppingen door bladeren of ander vuil.

Kies voor de dakwerker in Diest bij spoed

Voor al je dakwerken in Diest, kun je het beste kijken op DakPro. Met alleen maar erkende aangesloten dakwerkers, loop je geen risico om ongekwalificeerde en niet-erkende dakwerkers te treffen in je zoektocht op Google. Daarnaast zijn de dakwerkers bij spoed 24/24 in te schakelen. Heb je last van een lekkage of stormschade? Bel dan direct de dakwerker. Als je kiest voor DakPro, kies je voor een onafhankelijk en betrouwbaar platform met alleen maar erkende, betrouwbare en kwalitatief hoogstaande dakwerkers die we eerst onder de loep nemen voordat ze worden aangesloten op dit platform.

DakPro Sidebar

Bel Philippe voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Philippe. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 078 48 23 98.

dakwerken Diest

Gratis je dak in Diest laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Diest staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in Aardenweg, Begijnhof, Ezeldijk, Molenstede, Schaffen en Schoonaarde.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Philippe

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

LM Dakdekkers
Ondernemingsnummer: 0723.973.554

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.