Dakwerken Wetteren - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

Dakcentraal lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Wetteren via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Wetteren:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Wetteren nodig?

Dakwerker Timothy

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Timothy van Van Kilsdonk dakwerken. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Wij zijn steeds bezig met het onderhouden van goede klantrelaties. Dit doen we door jou een gepersonaliseerde belevenis te geven. Bij ons is de klant altijd koning. Jij kunt op ons rekenen door jarenlange ervaring en vakkundigheid.

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Voor al je dakwerken in Wetteren

DakPro is een onafhankelijk platform met aangesloten lokale dakwerkers, ook voor al je dakwerken in Wetteren. Met een garantie op maar liefst alle werkzaamheden, reparatie binnen 24 uur, een 24/7 spoedservice en uitmuntende service vanuit de aangesloten dakwerkers, verwelkomen we je graag op ons platform.

Verschillende soorten dakwerken

Wat betreft verschillende soorten dakwerken in Wetteren, vind je hieronder concrete voorbeelden hiervan.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in Wetteren

Afhankelijk van je type dak en wensen, kun je kiezen voor een bepaald soort dakbedekking. Bij een hellend dak hoef je niet altijd te gaan voor de gebruikelijke dakpannen, maar kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een leien dakbedekking. Bij platte daken kun je bijvoorbeeld denken aan EPDM of Bitumen, maar is een groendak ook een optie voor als je graag flora en fauna op je dak hebt. Behalve de zojuist beschreven opties, kan de dakwerker je ook informeren en persoonlijk advies geven op basis van jouw specifieke dak en wensen.

Dakisolatie verplicht in Wetteren

Bij dakwerken in Wetteren kun je ook denken aan dakisolatie. In Vlaanderen is dakisolatie voor woningen een verplichting, maar wees gerust, dit biedt ook veel voordelen voor jezelf. Dakisolatie zorgt er immers voor dat de temperatuur binnenshuis op een natuurlijke wijze beter wordt gereguleerd, waardoor je warmere winters en koelere zomers krijgt. Dit leidt er weer toe dat je niet alleen een relatief lagere energierekening krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving vanwege de verminderde uitstoot van broeikasgassen. Zo draag je niet alleen bij aan aangenamere temperaturen binnen je woning, maar op de langere termijn ook aan een verbetering van de luchtkwaliteit buiten je woning.

Dakrenovatie voor meer wooncomfort

Voor dakrenovatie ben je hier ook aan het juiste adres. De lokale aangesloten dakwerker, die al eerder ervaring heeft opgedaan en allerlei dakwerken in Wetteren heeft uitgevoerd, heeft ook te maken gehad met verschillende gradaties van dakrenovatie. Of het nu gaat om kleine of grote klussen, de aangesloten dakwerker van Wetteren kijkt en denkt graag met je mee over hoe je dak en daarmee ook je woning nóg aangenamer kunnen worden gemaakt. Denk hierbij aan zaken zoals het aanbrengen van een extra isolatielaag voor een hogere energie efficiëntie.

Dakgoten in Wetteren

Een dakgoot die naar behoren werkt, is van cruciaal belang. Een verstopte dakgoot kan namelijk al gauw leiden tot een lekkage, wat weer verder doorsijpelt. Vochtproblemen in je woning zijn zeer vervelend, omdat het de luchtkwaliteit van je woning verslechtert (denk hierbij aan nare schimmels). Voordat het zover komt, is het belangrijk om je dakgoten regelmatig te laten reinigen (minstens één of twee keer per jaar) door een dakwerker.

Waarom de keuze voor een dakwerker in Wetteren?

Bij DakPro vind je de betrouwbare dakwerker in Wetteren, die niets voor niets op ons platform is aangesloten. Voor al je dakwerken in Wetteren kun je bij deze lokale dakwerker terecht. Met een garantie op alle werkzaamheden, kun je de klus met een gerust hart inboeken.

DakPro Sidebar

Bel Timothy voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Timothy. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 09 298 10 85.

dakwerken Merelbeke

Gratis je dak in Wetteren laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Wetteren staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het centrum,  Overbeke, Overschelde, Ten Ede, Massemen, Westrem en Kwatrecht.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Timothy

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Van Kilsdonk dakwerken
Ondernemingsnummer: 60119357

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.