Geen dakwerker actief in Roeselare

Let op: er is op dit moment geen dakwerker actief in Roeselare.

Ga terug naar home.

Dakwerken Roeselare - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

De dakwerkers lossen alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Roeselare via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Roeselare:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Roeselare nodig?

Dakwerker

DakPro Sidebar

Wij zijn DakPro

Op dit moment is er in deze regio helaas nog geen dakwerker actief. Heeft u geen klus, maar een algemene vraag over DakPro of bent u zelf een dakwerker? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

DakPro is een dakwerker platform dat in Vlaanderen actief is. De dakwerkers aangesloten bij DakPro zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van spoed reparaties en onderhoud aan het dak. Maar u kunt ze ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van daken.

Dakwerken in Roeselare uit laten voeren

Op zoek naar een vakkundige voor al je dakwerken in Roeselare? Op DakPro vind je de vakbekwame dakwerker van jouw regio. Of het nu gaat om een schuin of plat dak, een kleine of grote dak gerelateerde klus, bij DakPro vind je de juiste dakwerker. Deze is 24/24u bereikbaar.

Voor spoed en andere dakwerken

DakPro heeft ook aangesloten dakwerkers voor dakwerken in Roeselare. Deze zijn onder andere bij spoed bereikbaar, maar natuurlijk ook voor reguliere dakwerken. Hieronder vind je een overzichtelijke opsomming van werkzaamheden waarvoor je de dakwerkers gemakkelijk kunt inzetten.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in Roeselare

Wat betreft dakbedekking, heb je de keuze uit een breed gamma aan materialen. EPDM bestaat uit duurzame, synthetische rubber en wordt wereldwijd – zo ook in België – veel gebruikt voor gebouwen met een plat dak of een lage helling. Het raakt niet makkelijk beschadigd en er kan niet zomaar mos of alg op groeien. Mocht er wel iets aan de hand zijn met je EPDM dak, dan is het makkelijk en relatief goedkoop om te repareren. Ook heeft EPDM als materiaal minder naden, waardoor het bijna nooit voorkomt dat een rubberen dak lekt.

Dakisolatie om op energiekosten te besparen

Dakisolatie is een cruciaal onderdeel van je woning. Zo bespaar je energiekosten, verhoog je je wooncomfort én ben je ook nog eens duurzaam bezig. Er zijn verschillende manieren om je dak te isoleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan harde isolatieplaten (die meer isolatie bieden) of isolatiedekens (die meer flexibiliteit bieden). Ook kun je ervoor kiezen om isolatie van binnen of buiten uit te voeren, afhankelijk van je type dak en wensen. Afhankelijk van je situatie, kun je kiezen voor het materiaal en de uitvoering die voor jou het meest geschikt is.

Dakrenovatie kent vele voordelen

Via DakPro kun je terecht voor verschillende dakwerken in Roeselare, waaronder ook dakrenovatie. Bij dakrenovatie kun je denken aan verschillende aspecten. Denk hierbij een dakreiniging of het plaatsen van een overzetdak. Via een overzetdak kun je je dak renoveren zonder dat je de bestaande dakbedekking weghaalt. Ook biedt een overzetdak onder andere extra isolatie voor je woning. Natuurlijk kun je – bijvoorbeeld om technische of esthetische redenen – ook kiezen voor een volledige dakrenovatie.

Dakgoten laten herstellen in Roeselare

Mocht er iets aan de hand zijn met je dakgoot, dan kan de dakwerker een herstelling uitvoeren of een nieuwe dakgoot plaatsen. Binnen dit kader kun je kiezen voor verschillende soorten materialen. Een zinken dakgoot en PVC dakgoot zijn bijvoorbeeld beiden duurzaam en volledig recyclebaar, maar een zinken dakgoot is veel steviger. Afhankelijk van je situatie en wensen, wordt hier altijd zorgvuldig naar gekeken alvorens een handeling wordt uitgevoerd. Via DakPro heb je altijd een kwaliteitsgarantie, waardoor je zorgeloos de klus kan inboeken.

Waarom de keuze voor een dakwerker in Roeselare?

Je bent bij DakPro welkom voor dakwerken in Roeselare. Onze aangesloten dakwerkers besteden altijd aandacht aan verschillende situaties, bieden de beste service aan en zijn gemotiveerd om je klus zo goed mogelijk uit te voeren. DakPro heeft dan ook niet voor niets veel tevreden klanten; we zijn gericht op kwaliteit en snelheid.

DakPro Sidebar

Bel de dakwerker voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met de dakwerker. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 078 48 23 98.

dakwerken Roeselare

Gratis je dak in Roeselare laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Roeselare staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken onder andere in het centrum,  Beveren, Oekene, Rumbeke, Zilverberg en Beitem.

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met de dakwerker

DakPro helpt je graag verder. Er is echter in jouw woonplaats nog geen dakwerker beschikbaar, maar hier wordt hard voor jou aan gewerkt.

Over DakPro

DakPro is een landelijk platform voor dakwerken, wij zorgen ervoor dat iedere inwoner van België eenvoudig een dakwerker kan vinden.

Openingstijden

De dakwerkers zijn 24/24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen ze GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Formulier niet beschikbaar: geen dakwerker actief.

Meer weten over de verschillende diensten?