Dakwerken Merksem - Schakel direct de dak specialist in via DakPro

Van Kilsdonk dakwerken lost alle dakproblemen graag op. Neem vandaag nog contact op met de dakwerker in Merksem via DakPro!

24/7 bereikbaar

DakPro in Merksem:

Gecertificeerde dakwerkers

Garantie op alle werkzaamheden

Snel contact

Advies op maat

Klantgericht

Met spoed een dakwerker in Merksem nodig?

Dakwerker Timothy

DakPro Sidebar

Wie is mijn dakwerker?

Mijn naam is Timothy van Van Kilsdonk dakwerken. Ik ben de dakwerker bij jou in de buurt. Wij zijn steeds bezig met het onderhouden van goede klantrelaties. Dit doen we door jou een gepersonaliseerde belevenis te geven. Bij ons is de klant altijd koning. Jij kunt op ons rekenen door jarenlange ervaring en vakkundigheid.

Je kunt mij en mijn team voor veel verschillende dak werkzaamheden inschakelen. Met veel plezier helpen wij je met jouw dak. Heb je een ervaren dakwerker nodig? Neem dan snel contact met mij op. Ik kijk ernaar uit, tot snel!

Dakwerken Merksem – voor alle klussen rondom het dak

Als onafhankelijk platform, brengt DakPro de aangeboden klussen van de aangesloten dakwerker van de regio samen met de wensen van de klant. Je kunt hier terecht voor allerlei dakwerken in Merksem. Van kleine herstellingen tot aan grote renovaties aan je dak: geen klus is te klein of groot voor de aangesloten dakwerkers op DakPro 

Verschillende soorten dakwerken in Merksem

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten dakwerken in Merksem die uitgevoerd kunnen worden door aangesloten dakwerkers op DakPro. Alle werkzaamheden zijn in overleg en kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Wat is de staat van jouw dak? Vraag direct een gratis dakinspectie aan.

Dakbedekking in omgeving Merksem

Bitumen – wat ook wel dakleer wordt genoemd – is samen met EPDM de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken in België. Wat betreft schuine oftewel hellende daken, zijn dakpannen nog steeds uiterst populair in België. Behalve de verschillende soorten dakbedekking voor platte en hellende daken, kun je ook denken aan een overzetdak. Een overzetdak wordt over je huidige dakbedekking geplaatst. Het zorgt dan ook voor extra isolatie, omdat je huidige dakbedekking bewaard blijft. Dit is mooi meegenomen, omdat je hiermee flink kunt snijden in de energiekosten.

Dakisolatie laten aanbrengen door een professional

Wat betreft dakisolatie, kun je ook voor zulke dakwerken in Merksem terecht bij de lokale aangesloten dakwerker op DakPro. Het isoleren van je dak kan bijvoorbeeld vanuit de binnenkant of buitenkant worden gedaan. Hoewel isoleren aan de binnenkant relatief goedkoper is, zorgt isoleren aan de buitenkant ervoor dat er geen leefruimte verloren gaat. Afhankelijk van je type dak en wensen, kun je in overleg met de (lokale) aangesloten dakwerker de uitvoering van de klus bespreken.

Dakrenovatie uit laten voeren in Merksem

De kosten voor dakrenovatie liggen onder andere aan de omvang van de klus. Je kunt je dak bijvoorbeeld laten renoveren om technische of esthetische redenen. Denk hierbij aan het vervangen van je dakbedekking door ouderdom of omdat je een andere uitstraling wilt hebben voor je woning. Ook kun je denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel of zonnepanelen. Afhankelijk van je type dak en wensen, kun je in overleg met de dakwerker de klus personaliseren.

Dakgoot werkzaamheden in Merksem

Ook voor het herstellen of vervangen van je dakgoot kun je terecht bij de aangesloten dakwerker van jouw regio. Een verstopte dakgoot kan al gauw leiden tot vochtproblemen en daarmee samenhangende schimmelvorming in je woning. Wacht om die reden ook niet te lang met het uitvoeren van dergelijke dakwerken in Merksem. Mochten er nog geen problemen zijn aan je dakgoot, dan is het verstandig om je dakgoot minstens één keer in het jaar te laten reinigen om zulke narigheden te voorkomen.

Waarom bij spoed kiezen voor een dakwerker in Merksem?

Met de aangesloten dakwerker van jouw regio, kun je op DakPro terecht voor allerlei dakwerken in Merksem. Wij hebben alleen vakkundige, ervaren dakwerkers op het platform staan – voor allerlei verschillende Vlaamse regio’s. Aangezien je dak een cruciaal onderdeel vormt van je woning, is het belangrijk om dak gerelateerde klussen uit te laten voeren door een professional. Met een kwaliteitsgarantie voor alle uitgevoerde werkzaamheden, kun je makkelijk vertrouwen op de aangesloten dakwerker.

DakPro Sidebar

Bel Timothy voor al je dak werkzaamheden

Heb je een dakwerker nodig? Neem dan vandaag nog contact op met Timothy. Hij helpt je graag!

Veelgestelde vragen aan de dakwerker

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met de dakwerker via 03 300 01 97.

dakwerken Merksem

Gratis je dak in Merksem laten inspecteren? Vraag het direct aan.

Werkgebied

Overal in Merksem staat de dakwerker voor jou klaar. Zij werken ook in onder andere: Merksem, Brasschaat, Kapellen, Zwijndrecht, Schoten en Ekeren

Bij DakPro vind je ook een dakwerker in:

Neem contact op met Timothy

Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak voor werkzaamheden aan jouw dak. Liever eerst een offerte? We komen gratis en vrijblijvend bij je langs om het dak na te lopen en een offerte op maat te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Wie schakel ik in?

Van Kilsdonk dakwerken
Ondernemingsnummer: 60119357

Openingstijden

Wij zijn 24 op 24 bereikbaar. Dus ook in het weekend.
(In het weekend tellen wij GÉÉN extra tarieven)

Gratis dakinspectie aanvragen

Vraag direct een gratis dakinspectie aan. Heb je een algemene vraag of wil je vrijblijvend advies? Vul dan ook het formulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.